Szolgáltatások

A mai villanyszerelőnek tudnia kell a szolgáltató igényeit, tv, internet, EPH, fűtés vezérlés, riasztórendszerek , kaputelefon, és számítógépek rendszereinek vezeték igényeit és kivitelezési formáit.Villanyszerelő tudásommal segítek a felmerült szakmai kérdésekben és kiválasztom a megfelelő rendszert Önnek

Egy új lakás, vagy családi ház villanyszerelése előzetes egyeztetéssel lehet teljesen használható, kényelmes, stabil és biztonságos. Először felmérem a Megrendelő teljes igényét, használandó berendezéseket, teljesítményeket, stb. Ezután javaslatot teszek, kérdezek, és tervezek egy biztonságos rendszert Önnek. Nincs félreértés, vagy kimaradt kábel, kapcsoló.

Az épület,lakás villanyszerelés, vagy új családi ház villanyszerelés két ütemben készül el, az első ütem az alapszerelés, amikor a válaszfalak elkészülnek kijelöljük a fogyasztási pontokat, a védőcsöveknek, dobozoknak kimarjuk a helyét. Ezután a horonyba behelyezzük a csöveket, dobozokat, és rögzítjük gipszel. A vezeték behúzás, dobozok lekötése, elektromos elosztó bekötése az első ütem vége.A második ütem a szerelvényezés, kapcsolók, dugaszolóaljzatok, lámpatestek, egyéb fogyasztók elhelyezése, bekötése..

Az EPH kialakítás lényege, hogy az ember környezetében a különböző fémcsöveket és fémszerkezeteket és földeléseket összekötünk egymással, hogy ne tudjon kialakulni potenciál különbség. Ezáltal megakadályozzuk, hogy bárkit is megrázzon a villany fémszerkezethez való hozzáérés útján. Vagyis az áramütéses baleseteket zárhatjuk ki vele.

Szolgáltatásaim

  • Elektromos hálózat kiépítése
  • Biztosíték tábla cseréje
  • Lakás teljes elektromos felújítása
  • Világítás hálózat kiépítése
  • Elektromos hibakeresés
  • Falba süllyesztett-, falon kívüli szerelés
  • EPH kialakítás

Munkáim elsősorban Marcali 80 km-es körzetében vállalom. Nagyob távolság esetén különböző feltételekkel.